hét merk voor je truien!
hét merk voor je truien!

hét merk voor je truien!

Houdt jij ook zoveel van topkwaliteit kleding en van comfort in de koudere maanden?

bij Stone Island zit je dan goed! hét merk op gebied van herenkleding. Als je Stone Island draagt loop je er modern en modieus bij. Wie wil dat nou niet?

Maar wat is Stone Island nou precies voor een kledingmerk en waarom is het zo populair? Wat met name populair is, is de Stone Island trui. Als je naar het straatbeeld kijkt zie je er heel erg veel mensen mee aan lopen. 

a store filled with lots of orange shirts

De oorsprong

De oorsprong van Stone Island ligt in Ravarino, Italië. Een klein dorpje in de provincie Modena. Opgericht in 1982. Halverwege jaren 80 kwam Stone Island naar het Verenigd Koninkrijk en werd het merk erg populair onder jongeren en jong volwassenen. Later in de jaren 90 werd het merk geassocieerd met de bekende ´britpop´ beweging. Dit was een muziekstroming die zijn oorsprong had in Engeland.

Stone Island is al jarenlang een van de top designer merken in de fashion wereld. Waar hij zijn oorsprong kent uit de voetbal scene is het merk sinds het nieuwe millennium mainstream geworden. je zult het merk vast herkennen. je kunt het herkennen aan het goud-groene logo dat vast zit aan twee knopen op de linkerschouder van een Stone Island trui. de truien zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren zoals: zwart, groen, geel, donkergroen, lichtblauw, roze enzovoort.

a closet full of clothes

de kracht van het merk

Erg populair is Stone Island en niet zonder reden. De truien zijn van Italiaanse premiumkwaliteit en zorgvuldig gemaakt. hierdoor blijven de truien na jaren dragen nog ontzettend mooi, net alsof je het net nieuw hebt gekocht in de winkel. Dat maakt dus het verschil met andere truien; als je gaat voor kwaliteit kies je voor een Stone Island trui.