Heb je oud koper? Lees dit! 
Heb je oud koper? Lees dit! 

Heb je oud koper? Lees dit! 

Wil je van je oude koper af, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, Krommenhoek Metals is er om je te helpen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de oud ijzer industrie, zijn wij de perfecte plaats om uw oud koper te verkopen en er de beste prijs voor te krijgen. Laten we eens kijken waarom het verstandig is om je oud koper bij ons te verkopen.

Het proces van de verkoop van uw oude koper met Krommenhoek Metals is snel, gemakkelijk en handig. Alles wat u hoeft te doen is ons online formulier in te vullen en u krijgt direct een offerte over hoeveel uw koper waard is. Deze offerte is gebaseerd op de huidige marktprijzen en houdt rekening met alle bijkomende factoren die de waarde van uw koper kunnen beïnvloeden, zoals leeftijd of conditie. U kunt ons ook direct bellen als u liever met een van onze deskundige medewerkers spreekt over het krijgen van een offerte voor uw oude koper. Wat voor u het gemakkelijkst is!

schrootprijzen

Veilig betalen

Onze betaalmethoden zijn veilig en beveiligd, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw persoonlijke gegevens beschermd zijn. Wij accepteren verschillende soorten betalingen, waaronder contant geld, cheque, PayPal, bankoverschrijving, creditcards, debetkaarten en meer. We halen zelfs uw schroot op van elke locatie in Nederland, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het vervoer ervan.

Voordelen voor het milieu

Door je oude koper bij ons te verkopen in plaats van het weg te gooien of het ergens ongebruikt in een hoek te laten liggen, doe je ook nog iets goeds voor het milieu! Het recyclen van schroot vermindert de vervuiling bij het maken van nieuwe producten, omdat het maken van producten uit gerecyclede materialen minder energie kost dan het maken van producten uit grondstoffen. Bovendien helpt het recyclen van schroot de uitstoot van broeikasgassen te verminderen door het vermijden van mijnbouwactiviteiten, waarvoor veel energie nodig is om goed te functioneren.

Bij Krommenhoek Metals maken we het gemakkelijk voor je om de waarde van uw oude koper te ontsluiten door snelle offertes en veilige betaalmethoden te bieden, zodat u de beste prijs krijgt voor al uw schroot! Verkopen met ons brengt niet alleen geld terug in uw portemonnee, maar helpt ook het milieu te beschermen door het verminderen van vervuiling en de uitstoot van broeikasgassen in verband met de productie van nieuwe producten uit grondstoffen. Wilt u weten hoeveel geld je kunt verdienen met de verkoop van uw oude koper? Ga dan nu naar onze website en vul ons online formulier in – we horen graag van je!